|
کد مطلب: 183361
سفر به کربلا بدون ويزا ممنوع
تاریخ انتشار : 1394/08/04 11:25:27 نمایش : 1088
مديرکل امور مرزي وزارت کشور بر لزوم داشتن گذرنامه و ويزا براي سفر به کربلاي معلي در اربعين حسيني تاکيد کرد و گفت: هنوز در مورد مدت زمان رواديد به صورت رسمي ابلاغ نشده است.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مجيد آقا بابايي درباره اظهارات وزير کشور عراق مبني بر اينکه قرار است رواديد ۱ تا ۲ ماهه براي زائران اربعين حسيني صادر شود، افزود: هنوز به صورت رسمي اين موضوع به وزارت کشور ابلاغ نشده و اين صحبت ها به صورت شفاهي مطرح شده است.
وي ادامه داد: کساني که خواهان سفر به کربلاي معلي در ايام اربعين هستند بايد از طريق سامانه اي که سازمان حج و زيارت اعلام کرده اقدام کنند و در غير اين صورت هيچ راه ديگري براي سفر در اين زمان وجود ندارد.
مديرکل امورمرزي وزارت کشور با اشاره به صحبت هاي اخير مقامات عراقي مبني بر اينکه هيچ زائري بدون رواديد و ويزا نمي تواند در عراق حضور پيدا کند، اظهار داشت: مسئولان عراقي پيشتر اين موضوع را اعلام کرده اند و مسافران اربعين بطور حتم بايد از مراجع قانوني براي سفر اقدام کنند.
آقابابايي اضافه کرد: در داخل کشور هم مسافران اربعين بايد براي خروج از کشور گذرنامه خود را در اختيار داشته باشند و بدون داشتن آن اين تردد انجام نمي گيرد.
وي با بيان اينکه برنامه ريزي ها براي سفر اربعين در حال انجام است، خاطرنشان کرد: برنامه ريزي هاي لازم در حال انجام است اما تصور مي کنيم با توجه به اينکه داشتن رواديد الزامي است، تعداد زائران نسبت به سال قبل کمتر باشد.
اين مقام وزارت کشور درباره احتمال لغو رواديد و ويزا همچون سال گذشته نيز گفت: اين تصميمي است که از جانب دولت عراق گرفته مي شود و در اين خصوص دخالتي نداريم اما با توجه به اطلاعات موجود، مسئولان عراقي داشتن رواديد را ضروري دانسته اند.
آقابابايي درباره تمهيدات امنيتي براي سلامت زائران حسيني نيز اظهار داشت: اگر هموطنان در قالب روند ساماندهي شده به سفر بروند مشکلي پيش نمي آيد؛ زائران بايد از مسيرهاي اعلام شده در راهپيمايي اربعين حضور پيدا کنند و دقت نظر انجام داده و به موضوعات قيد شده از جانب مسئولان ايراني و عراقي توجه کنند.
وي در خصوص تردد از مرزها در روزهاي عاشورا نيز گفت: در روزهاي عاشورا و تاسوعا امنيت بسيار عالي را در مرزهاي ايران و عراق و همچنين امنيت زائران شاهد بوده ايم و تردد نيز به سهولت و مناسب انجام گرفت.
مرجع : ميزان
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|